Nyitólap > Ajánló >

Dallos Gyula előadása Mosonmagyaróváron

A mélyrelovaglás és a magas szintű sportló-kiképzés, az anatómiával összhangban

Dallos Gyula mesteredző, a díjlovaglás örökös magyar bajnoka és dr. Sótonyi Péter, az Anatómia és Szövettani Tanszék professzora a szabadtéri versenyszezon kezdete előtt korábbi előadásaikat közkívánatra megismételik, melynek helyszíne a a Nyugat-magyarországi Egyetem Élelmiszertudományi Kar Biotechnológiai Oktató és Bemutató Központja lesz.

A két nemzetközi hírű szakember a sportló kiképzésének és a ló anatómiai felépítésének valamint mozgásmechanizmusának összefüggéseit színes ábrák, látványos preparátumok és csodálatos videófilmek segítségével fogja szemléltetni, mely nem csupán a szakembereknek, de a lovaglás és a lovassportok iránt érdeklődők számára is sok újdonsággal szolgál majd. Az előadások után lehetőség nyílik kérdések feltevésére és a rendezvényt támogató cégeknek köszönhetően egy szerény vendéglátás keretében kötetlen baráti beszélgetésre.

A rendezvény ideje és helye:

2009. március 14. (szombat), 10.00 óra Biotechnológiai Oktató és Bemutató Központ (9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 2.).

A részvétel ingyenes, előzetes regisztráció azonban szükséges! Jelentkezés e-mailben: pongracz(at)mtk.nyme.hu; vagy telefonon/faxon: 96/566-693.