Nyitólap > Ajánló >

I. Bakonykoppányi tájékozódási lovas terepverseny

2008 június 11, szerda

Június 21.-én, szombaton első alkalommal rendezik meg Bakonykoppányban a Navigációs Lovas Terepversenyt.


A versenyt a Csikós lovasudvar szervezi. A versenyközpont a Bakonykoppány Lovastanyán lesz, a pontos cím Bakonykoppány, Koppány lovasudvar, Petõfi Sándor u. 33.

Két kategóriában lehet indulni, a nehéz esetében 2 óra alatt kell egy 20-25 km-es 12 ellenőrzőpontos pályát teljesíteni, míg a könnyűben másfél órája van a versenyzőknek egy 15km-es 8 ellenörzőpontos pálya teljesítésére.

A terep tipikus közép-európai terep, a pécselyi medence legszebb részein. A tervezett rajtidő reggel 10 óra, szállást a versenyzőknek és a lovaiknak tudnak biztosítani, ló bérlésére is van lehetőség.

Az összes indulni kívánó versenyző a saját felelősségére vesz részt a versenyen, és a rábízott lóért és egyéb felszerelésért teljes anyagi felelősséget vállal. A versenyre hozott saját lovak részére az előírt orvosi könyv kötelező, amely igazolja a kötelező védőoltásokat és a ló azonosítási adatait. A verseny a 2008.február 22-én elfogadott versenyszabályzat alapján kerül megrendezésre.

A verseny a Veszprém Megyei Lovas Szövetség jóvághagyásával történik.

Nevezés

A nevezési határidő június 19, csütörtök, este 6 óra, a nevezési díj 3000 Forint. Nevezés és további információk: Kocsis László (rendező), tel: 30-942-7174, Andratschke Tinus, tel: 20-219-7478.Nevezési lapot és további információkat itt találhat. E-mail: klk@canet.hu