Nyitólap > Játékok >

Díjugratás

Nagyszámú dán látogatónk kedvéért találtuk ezt a dán nyelvű díjugratós játékot. Azok kedvéért pedig akiknek a dán tudása még nem társalgási szintű, a lap alján mellékeltünk egy használati útmutatót.


Használati útmutató

Az nyitóképernyőn célszerű elsőként az istálló ajtajára kattintani, mert ott választhatsz lovat, anélkül meg ugyebár nehéz. Az istállóban a lovakra kattintva kiválaszthatod, milyen fajtájú lóval szeretnél versenyezni.

Ha ez sikerült, akkor add meg a nevedet a felugró ablakban, majd válaszd a pipát.

Most jön a cseles rész: ha a ló, vagy a lovas tetszőleges testrészére kattintasz, akkor átszinezhed azt. (Nálunk nem festjük a lovat az istállóból történő kihozatal előtt, ez egy dán népszokás. Ők úgy hívják: "Velg farge til hesten")

Ha elfogyott a festék, akkor kattints az istálló ajtajára, hogy visszajuss az udvarra. Ott a "Til ridebane" felirat jelenti azt, amit mi csak úgy szoktunk mondani, hogy a "Versenypálya felé".

A pályán az előrenyíllal indul/gyorsul a ló, a hátranyíllal pedig fékez/megáll. Elindulni csak a zöld jelzés után szabad. Az akadályokat a felfelenyíllal lehet átugratni.

Jumporama


Vágtázz végig a díjugratópályán anélkül, hogy levernéd az akadályokat.

>>>

A bátor Felicity


Az 1780-es években járunk. Dúl a függetlenségi háború. Ben Davidson Felicity apjánál tanuló, de elszökik, mert harcolni akar a Brittek ellen. Megsérült, és az erdőben bujkál. Ki ér el hozzá előbb? Te, vagy a Brittek, akik le akarják tartóztatni?

>>>

Akadályugrás


Kedves Lóimádó olvasónk ajánlotta ezt a játékot. Egy perc alatt menj végig a pályán!

>>>

Akadályverseny


Vágtázz végig a pályán, ugrassd át az akadályokat, és szedd össze a gyümölcsöket!

>>>