Nyitólap > Kiskarácsony >

Fogadjon örökbe lovat

2008 december 9, kedd

Lepje meg családtagjait, barátait, ismerőseit vagy akár saját magát egy sokat szenvedett ló jelképes örökbefogadásával!


A lehetőség olyan, mint amikor valaki örökbefogadja az elefántot az állatkertben: szép gesztus, de azért nem szeretné a nappalijában látni. Tehát az elefánt, illetve esetünkben a ló, az eredeti lakhelyén marad, és szakképzett gondozók vigyáznak rá. Az örökbefogadó pedig hozzájárul pénzzel a tartásához.

Fotó: bottyanequus.hu

Ezek az állatok egész életükben oly készségesen szolgálták az embereket, de miután gazdáik számára feleslegessé váltak, utolsó útjuk a vágóhídra vezetett volna. A Bottyán Equus Hungária Alapítvány azonban megmentette őket. Az Alapítvány tagjai két kezük munkájával létrehoztak a rászoruló lovak számára egy lómenhelyet, ahol szerető gondoskodásra leltek.

Örökbefogadásukkal most segíthet boldogságot vinni a lovak hátralevő éveibe.

Az örökbefogadás félévre szól, melyről hivatalos oklevelet állítanak ki. A kiválasztott ló marad az Alapítvány tulajdonában a tanyán, az örökbefogadásra fordított összeg az Alapítvány bankszámlájára kerül, és a menhely fenntartására, a lovak ellátására költik. Az adoptált ló, a Bottyán Equus Hungária Alapítvánnyal egyeztetve látogatható (de nem lovagolható).

A névleges örökbefogadási program a Bottyán Equus Hungária Alapítvány és a Jane Goodall Rügyek és Gyökerek Egyesület közös programja, de a támogatás teljes összege a lovakat illeti.

  • Névleges örökbefogadás díja félévre 3000Ft.
  • Emelt örökbefogadói díj félévre 8000 Ft.
  • Ha havonta támogatja 5000 Ft -tal az örökbefogadott lovat, akkor annak boxára kikerül a támogató neve is.