Nyitólap > Táborozás >

Lópofa lovarda

Mindennapi lovaglással, lovas foglalkozásokkal, íjászkodással és igény szerint kézműves foglakozásokkal tesszik változatossá az itt résztvevők mindennapjait.


Lovaglás után igény szerint választható kézműves foglakozások várnak a táborlakókra, (nemezelés, gyöngyfűzés, gyöngyszövés, hűtőmágnes készítés gipszből vagy dashból, indiánfonatok, karkötők készítése, batikolás, lovas képek készítése szalvéta technikával illetve gipszből) Lehetőség nyílik tollaslabdázásra, pingpongra, kártyázásra, társasozásra, focizásra, csoportos játékokra, íjászatra is a tábor során.

A lovakkal, tölthető a szabadidő is! Akár minden nap meg lehet az összes pacit fürdetni, sörényüket, farkukat kifésülni, és a lovak pedig nagyon hálásak a törődésért! A hét egyik napján, pedig a tábortól 500 m-re található élményfürdőben kiáztathatja magából a lószagot a táborlakó.

Ha éppen semmi dolgunk nem akad, elmegyünk a városba sétakocsikázni, ahol lehetőség nyílik fagyizásra is, visszafelé pedig meglessük a vadakat a pusztában Beszélgessünk… (kötetlen beszélgetések az egészséges életmódról, káros szenvedélyekről, Földről, a ló takarmányozásáról, betegségeiről, test felépítéséről és annak működéséről, és amiről ti szeretnétek.)

Nehézségeid vannak a tanulással, odafigyeléssel? Az Edukinezológiai gyakorlatok segítenek ebben. Nálunk ezt is elsajátíthatod! Lovaglással pedig egyensúlyérzékeden és testtartásodon javíthatsz!

Részletes adatok

Korosztály

8 éves kortól.

Férőhely turnusonként

20 fő

Szállás

Négy fős Sátrakban.

Étkezés

Napi háromszori étkezés.

Ár lovastábor:

32000 Forint turnusonként (4570 Ft/nap/1 lovaglási lehetőséggel) 15.000 Ft előleg befizetéssel

40000 Forint turnusonként (5714 Ft/nap/2 lovaglási lehetőséggel) 20.000 Ft előleg befizetéssel

Ár lovasnapközi:

16000 Forint turnusonként (3200 Ft/nap/1 lovaglási lehetőséggel)

Az árak a strandbelépőt is tartalmazzák.

Üdülési csekk elfogadóhely

Turnusok

Időpont Egyéb információ
június 21-27 -
június 28-július 4 -
július 5-11 -
július 13-17 napközis tábor
augusztus 2-8 -
augusztus 9-15 -
augusztus 17-21 napközis tábor

Jelentkezés

Telefon: +36 20 434 9740 (Kis Tímea)

web cím: www.lopofa.hu

email cím: lopofa@satnet.hu

cím: 6120 Kiskumajsa, Kőkút dűlő 26.

Csoportok jelentkezését is fogadják.