Nyitólap > Hírek >

Május első vasárnapja

Anyák napi ajándékötletek

2008 április 30, szerda

Nem tudja mit ajándékozzon anyák napjára? Segítünk. Körülnéztünk az ajándékok terén, és megosztjuk Önnel, amit találtunk.


Magyarországon régi hagyomány a gyertyaöntés és festés mestersége. A kézzel készített és festett egyedi lovas gyertyák nagy méretük miatt is mutatósak, minden stílushoz illeszkednek. Méretük 15x10 cm, két hétig folyamatosan égnek, és darabonként 1850 Ft+áfába kerülnek. Megrendelhetőek a gyártótól, vagy megvásárolhatóak a lovasboltokban.

A legszebb ajándékokat magunk készítjük, ha ezzel együtt lovas gyertyát szeretnénk adni, otthon is elkészíthetjük azt: az alapanyagokat tartalmazó csomagot is készít a gyártó, mely egy nagyméretű (15x10 cm) kézzel készített fehér gyertyát, ecsetet, 2 tubus festéket, egy tégelyt, és egy matricát tartalmaz 2560 Ft+áfáért. Ezt is meg lehet rendelni az interneten, de lovas és játékboltok is tartják.

Plüssfigurát képzeltünk el ideális ajándéknak? Plüsslovakat találhatunk például a Plüssmackó.hu oldalon, de minden valamire való játékbolt is tart ilyet.

Ékszer

Kicsit drágább ajándék a lovas ékszer, erre szakosodott az Equestrian Jewelry oldal, itt ötven dollár körül indul a választék, a határ pedig a csillagos ég. Ők csak lovas ékszerekre specializálódtak, arany, ezüst és gyémánt láncok, karkötők, fülbevalók, medálok, pénztartók képezik a kínálatot.

Csokoládé

Ajándékba nem csak ékszert, ruhát, vagy plüssállatot lehet adni: vannak megehető lovas ajándékok is, mint például a lovas csokipénz. Hagyományos ajándék pedig a virág. Ezt az utolsó pillanatban is lehet küldeni, például a Virágvarázstól, vagy az Escadától.