Nyitólap > Hírek >

Csikó született, új lovak, új főlovász

2006 július 21, péntek

Megszületett a Kicsi csikója, és a lovarda saját lóállománya is bővült.

A Király

Péntekre virradólag megszületett egyik bértartónk lovának, Kicsinek a csikója. Csődör, sárga, és Kingre keresztelte gazdája. A lap alján a galériában nézegethet képeket az egynapos csikóról.

Koktél

Érkezett egy 2001-es sütésű, sütött, zsufa fakó, herélt, szép és kényelmes ló. Ugróló, korábban 90 cm-es pályán versenyzett. Reméljük, sok öröme telik majd benne gazdájának.

Lotti és Rubint

Lottit elcseréltük egy másik lóra, Rubintra, aki egy nagyon nyugodt szürke almásderes mezőhegyesi sportló. Kezdők oktatására is kiválló.

Ezzel a lóállományunk 6 lóra, egy csikóra, és egy pónira nőtt. Most egyszerre 4 vendéget tudunk terepre vinni: ezzel már szinte minden igényt ki tudunk elégíteni, de idén még legalább egy ló vételét tervezzük.

Főlovász

Augusztus elsejével új főlovász fog munkába állni nálunk: Csanda László úr. Ő a lovardai lovászházban fog lakni: ezzel a lovak állandó felügyelete is megoldottá válik - bértartóinkat még magasabb szinvonalon tudjuk majd kiszolgálni. Puskás Szilvia kisasszonnyal és Gyenes László úrral (aki nem azonos a Rétságon lovászkodó névrokonával) együtt ha szükséges, hárman tudják majd kiszolgálni vendégeinket.