Nyitólap > Ajánló >

Hétvégi programajánló

2007 augusztus 8, szerda

Most mindenki megtalálhatja a neki való rendezvényt: fogathajtó versenyek, military, Lovastorna EB, hagyományőrző lovas fesztivál szerepel a hétvége programjában.


Lipicai Lovasfesztivál

Augusztus 9-12-ig között tartják Szilvásváradon 7 országból 68 fogat részvételével. A verseny a négyesfogatok részére egyben világkupa kvalifikáló verseny is.

A versenyszámok: pénteken reggel 8-tól kettes- és négyesfogatok díjhajtása folyamatosan, szombaton szintén reggel 8-tól kettes- és négyesfogatok maratonhajtás versenye lesz. ennek ünnepélyes eredményhirdetéét este 9-től tartják.

Szombaton este 10 órától a lovasstationban látványos éjszakai lovasshow várja az érdeklődőket.

Vasárnap pedig 10:00 órától az akadályhajtásban versenyeznek az indulók. Ennek eredményhirdetése délután 4-kor kezdődik.

A rendezvény részletes programja erre található.

Országos Military Verseny

Augusztus 10-12-ig rendezik meg Mosonmagyaróvártól 4 km-re Halásziban a Babos Major lovardában. Csütörtökig még nevezni is lehet.

Pénteken 15:00-tól a tereppályát nézhetik meg az indúlók, utána 18:00-tól csapatkapitányi értekezlet lesz. Szombaton 9:00-tól kezdődik a díjlovaglás, 15:00-tól pedig a terepverseny, majd vasárnap reggel 8-kor kerül sor a kondíció vizsgára, amit 10:00-tól a díjugratás követ.

Szombaton este a Koktél zenekar játszik. További információk erre.

Lovastorna Nyílt Európa-bajnokság

Kaposváron rendezik 9-12 között. A rendezvény honlapján azon kívül, hogy megtudhatjuk, hogy Kaposvár a virágok városa, részletes programajánló is található.

Isaszegi Hagyományőrző Lovas Fesztivál.

Az Isaszeg Szent Márton Lovas Hagyományőrző Egyesület 2007. augusztus 11-12 között idén is megrendezi a nagysikerű Pusztai Népek Lovas Viadalát.

Lovas ügyességi versenyek, zászlós felvonulásm különböző lovasbemutatók szerepelnek a programban, amelyet részletesen itt olvashat.