Nyitólap > Ajánló >

Hétvégi programajánló

2007 augusztus 21, szerda

Ahogy a múlt héten a fogatsportrajongók, úgy most a díjlovaglás, díjugratás szerelmesei örülhetnek. Valamint, Western programok is szép számmal fordulnak majd elő.


Díjlovagló Pest megyei Bajnokság, Döntő

Augusztus 25-26 között rendezik Sóskúton a Sóskúti Lovassport Clubban. Szombaton 4 éves lovak számára (FEI-2006. 20x60m) lesz verseny, majd díjlovagló minősítő feladat 5 éves lovak számára (FEI-2006. 20x60m). Ezután Junior Előkészítő Versenyfeladat, (középosztály 20x60m –választható kantározás), aztán a Szent György Díjért – (nehézosztály 20x60m), végül a Nagydíjért – (nehézosztály 20x60m) folyik a küzdelem.

Vasárnap Junior Csapatverseny Feladat, Intermediaire I. lesz, végül Zenés Kűrrel fejeződik be a program. A részletekért itt lehet körülnézni. A leírás kissé zavaros, ez a mi hibánk is, sajnos későn értesültünk a rendezvényről, és nem volt időnk utánaérdeklődni.

Csömör Kupa, 3. forduló

Augusztus 25-én rendezik a Főnix Park Lovardában. Természetesen Csömörön. Aki ezen a versenyen részt vesz, a 4. zárófordulón szeptember 16-án leteheti a rajtengedélyvizsgát, tehát érdemes részt venni.

További programok

Augusztus 26-án vasárnap Szlovákiában Korponán (Krupina) rendeznek díjugrató versenyt C0, B1, B2, B3 kategóriában, Western lovas napok lesznek szombaton és vasárnap Veresegyházán, Országos Western Lovasversenyt tartanak Akasztón, szintén a teljes hétvégén.