Nyitólap > Ajánló >

Hétvégi programajánló

2007 november 7, szerda

Fedeles szezon van, fogathajtással, pónis díjugratással, lovastalálkozóval, valamint búcsúval.


Kunos lovarda, Székesfehérvár

November 10-én fedeles fogathajtó versenyt rendeznek. (A lovarda a fedeles, a fogatok felépítménye ebből szempontból nem számít). A verseny rendezése napján Póni Télikupa díjugrató lovasversenyt rendezünk.

fotó: Mitrov Gabriella

A versenyszám minden alkalommal reggel 8 órakor kezdõdik.

Magasság 60 cm, amely létszám és igény függvényében változtatható.

Start és nevezési díj az F1 versenyszámnak megfelelõen.

A téli fedeles versenyek 4x1 nap és 5x2 nap kerülnek megrendezésre, így a 14 versenynapból 10 alkalommal kell a lovasnak neveznie és versenyeznie, hogy kvalifikáltathassa magát a kupára. Az elért helyezések alapján az elsõ 5 helyezett között 5,4,3,2,1 pontot osztunk ki, melyek összesítése alapján az elsõ 5 helyezettet értékes tárgyjutalommal díjazzunk. A díjak átadására az utolsó versenynapon, 2008. március 9-én kerül sor.

Jelentkezni a szombati versenynapot megelõzõ munkanap 12 óráig lehet a 70/254-0085-ös vagy a 20/210-1503-as telefonszámon.

További részletek a lovarda honlapján.

A Furioso-North Star lófajta kedvelőinek találkozója

Hagyományteremtő célzattal Dabason, 10-én szombaton tartják fél 10-es kezdettel. A belépés díjtalan.

A rendezvény célja a furioso - north star lófajtát tenyésztő, a fajta egyedein sportoló, a fajtát valamilyen módon használó lovasok, valamint a többi tradicionális magyar lófajtát kedvelők számára kötetlen és közvetlen kapcsolatteremtési lehetőség biztosítása, miközben lovas ismereteiket különböző hasznos előadásokból gyarapíthatják.

A találkozó előadásaival kapcsolatban bővebb információt a 06/20-331 62 15 telefonszámon, valamint emailben a Tánczos Anikónál lehet szerezni. Általános tudnivalókat pedig itt lehet olvasni az eseményről.

További rendezvények

11-én vasárnap Halászi búcsút tartanak Halásziban a Babos Majorban, 9-12 között pedig Bécsben rendeznek CDI3* Díjlovagló versenyt.