Nyitólap > Ajánló >

Hétvégi programajánló

2007 december 5, szerda

Most lesz az OTP Bank lovas világkupa, fejtágítás Natural Horsemanship témakörben, valamint sok-sok lovas TV show.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük. (Köszönjük az észrevételt, javítottuk az email címet egy olyanra, amin el is lehet érni minket.)

OTP Bank Lovas Világkupa

Péntektől Vasárnapig a Budapest Sportarénában! Az esemény részletes programját itt találja, a legfrissebb információkat pedig a rendezvény honlapján.

Cikkeink a rendezvényről:

További programok

December 15-én Váckisújfalu-Kéripusztán Óévbúcsúztató nyílt napot és klubbdélutánt tartanak a természetes lókiképzés jegyében. Lesz nyílt edzés és bemutató is. A kezdés pedig délután 3 óra. A részletes program.

Otthon maradóknak

Minden idők egyik legnagyobb katonai tévedéseként vonult be a történelembe, de mégis, mi történt valójában a balaklavai csata idején a könnyűlovasság híres támadásakor? A viasat history műsorán csütörtökön hajnali 5 és délután 1 órakor.

Legendás lovasok a Duna televízióban december 12-én szerdán 10:30-kor, december 12-én szerdán pedig a lovassport szerelmesei beszélnek az Animal Planeten. Utána 10:30-tól pedig a Lovas Kalandok című műsor kezdődik ugyanitt.

A Horseland Lovasklub pedig minden nap vetítődik a Minimaxon.