Nyitólap > Ajánló >

Hétvégi programajánló

2007 december 12, szerda

Fedeles díjugrató verseny, fejtágítás Natural Horsemanship témakörben, valamint sok-sok lovas TV show a jövő hét kínálata. És persze lovagolni is el lehet menni.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük. (Köszönjük az észrevételt, javítottuk az email címet egy olyanra, amin el is lehet érni minket.)

Kunos lovarda, Székesfehérvár

December 15-én fedeles díjugrató versenyt rendeznek, 16-án délelőtt 9 órától pedig Póni Kupa. Ennek némileg megváltozott a kiírása, 3 fordulóssá vált a verseny, az első fordulót rendezik most. A további 2 fordulót január 13-án és február 10-én rendezik. Részletek erre.

További programok

December 15-én Váckisújfalu-Kéripusztán Óévbúcsúztató nyílt napot és klubbdélutánt tartanak a természetes lókiképzés jegyében. Lesz nyílt edzés és bemutató is. A kezdés pedig délután 3 óra. A részletes program.

Otthon maradóknak

Az első világháború során az ausztrál elit lovasság megpróbálja bevenni a törökök által védett beershebabi erődöt. A lovasságot az angolok irányítják, amely elviselhetetlen feszültséget szül a sereg katonái között. A tábori életet, a megpróbáltatásokat, az emberfeletti küzdelmeket és a legyőzhetetlen honvágyat négy bátor katona sorsán keresztül mutatja be a film. A csata erőteljes, csak a legjobbak maradhatnak életben. Az ausztrál könnyűlovasság (The Lighthorsemen) - színes magyarul beszélő ausztrál háborús filmdráma. Film+, december 17. Hétfő, 12:10.

Legendás lovasok a Duna televízióban december 16-án vasárnap 15:30-kor, december 12-én és 19-én pedig 10 órakor a lovassport szerelmesei beszélnek az Animal Planeten. Utána 10:30-tól pedig a Lovas Kalandok című műsor kezdődik ugyanitt.

A Horseland Lovasklub pedig minden nap vetítődik a Minimaxon.