Nyitólap > Ajánló >

Heti programajánló

2008 január 30, szerda

Díjugrató és fogathajtó versenyek gazdagítják a jövő hét kínálatát.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük.

Farsangi Lovas-ügyességi megmérettetés és fogathajtó verseny

Február 2-án, szombaton, Mórott a Hétkúti Lovasparkban. Érdeklődni a +36 22 407-832-es telefonszámon lehet.

Részletek a Lovaspark honlapján.

Díjugratás

Fedeles minősítő verseny lesz február 2-án Szirmabesenyőn, február 2 és 3 között pedig a Tattersallban, fedettpályás bajnokság pedig Kaposvárott.

Fogathajtás

Fedeles fogathajtó téli kupa forduló lesz Székesfehérváron február 2-án a Kunos lovardában.

Otthon maradóknak

Február 2-án szombaton az MGM műsorán Lovaskatonákat vetítenek 7:45-ös kezdettel: 1863 áprilisában Marlowe ezredes azt a parancsot kapja, hogy három lovasszázaddal hatoljon be 500 km mélyen az ellenséges Konföderáció területére, és közben minél több vasútvonalat tegyen használhatatlanná. A rendkívül veszélyes küldetést erőltetett menetben kell végrehajtani. A fanatikus ezredest kizárlólag a cél elérése érdekli, emberei sorsa egyáltalán nem. Ezért már az indulás pillanatától kezdve éles ellentét alakul ki közte, és a csapat orvosa, Kendall őrnagy között.

Legendás lovasokat mutatnak a Duna televízióban 3-án vasárnap 15:00-kor.

Az Animal Planeten a lovassport szerelmesei - Kemény menet című epizódot vetítik január 30-án és február 6-án szerdán, 10 órai kezdettel, utána pedig fél 11-től a Lovas Kalandok 10.-ik epizódja következik.

Lovas világkupa lesz a SportKlubon 25-én pénteken hajnali 4:30 és 5-én kedden hajnali 5 órai kezdettel.

Messze egy szép vidéken van egy hely, a Horseland Lovasklub, zöld legelőkkel és hegyi ösvényekkel, az erdőn keresztül. Három 11 éves kislány és egy velük egykorú kisfiú kalandjait követhetjük végig a Minimaxon, január 18. péntektől vasárnapig, 12:15, 14:40 és 19:10 órai kezdetekkel.