Nyitólap > Ajánló >

Heti programajánló

2008 február 27, szerda

Gazdag a programkínálat a következő hétre: lesz lovasbál csömörön, klubdélután Mészáros Gyulával, ezen kívül fogathajtó és díjugrató versenyek.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük.

Farsangi Lovastalálkozó és lovasbál Csömörön

A Csömöri Lovas és Természetbarát Közhasznú Egyesület 2008. március 1.-én szombaton 12.00 órakor a Csömöri Horgásztónál farsang alkalmából lovastalálkozót hirdet. Szeretettel várjuk a vállalkozó kedvű lovasokat (gyalogszerrel avagy lóháton) egy kis közös időtöltésre! Megjelenés lehetőleg jelmezben! A legötletesebb jelmezes ugyanis tiszteletjegyet kap az esti bálra!

A lovasbál 18.00 órakor kezdődik a csömöri Zöldfa vendéglőben. A belépő díja, mely magában foglalja a svédasztalos vacsorát és a táncos estet (az italfogyasztás külön fizetendő) 3500 Ft/fő. Tombolasorsolás 22.30-kor. Előzetes asztalfoglalás szükséges, mely február 20.-ig a helyszínen (2141 Csömör Szabadság út 13.) illetve a következő telefonszámokon lehetséges: (28) 445 – 742 vagy (20) 4688 – 325.

Természetes lókiképzés

Mészáros Gyula tart klubdélutánt 29-én pénteken Kéripusztán. A klubdélutánról bővebben képzés mellékletünkben olvashat.

Díjugratás

Március 1-én Miskolc-Szimabesenyőn, Kaposvárott és a Hortobágyon fedeles minősítő verseny lesz.

Fogathajtás

Március elsején fedeles verseny lesz székesfehérvárott a Kunos lovardában.

Otthon maradóknak

Február 29-én pénteken 12:25-től és március 3-án hétfőn 22:15-től az MGM műsorán Lovaskatonákat vetítenek: 1863 áprilisában Marlowe ezredes azt a parancsot kapja, hogy három lovasszázaddal hatoljon be 500 km mélyen az ellenséges Konföderáció területére, és közben minél több vasútvonalat tegyen használhatatlanná. A rendkívül veszélyes küldetést erőltetett menetben kell végrehajtani. A fanatikus ezredest kizárlólag a cél elérése érdekli, emberei sorsa egyáltalán nem. Ezért már az indulás pillanatától kezdve éles ellentét alakul ki közte, és a csapat orvosa, Kendall őrnagy között.

A britt könnyűlovasság támadád és elpusztul március 2-án vasárnap, szintén a TCM műsorán 7:20-tól: a 27. brit ulánus ezred útja Indiában veszi kezdetét, s egy oroszországi völgyben ér véget, ahol a 600 férfi támad egy több, mint 20000-es túlerőt felvonultató orosz tüzérségi állás ellen támad.

Legendás lovasokat mutatnak a Duna televízióban március 7-én pénteken 15:15-kor.

Március 5-én szerdán, 10 órai kezdettel a Lovas Kalandok 3, majd 4.-ik epizódját vetítik az Animal Planeten.