Nyitólap > Ajánló >

Heti programajánló

2008 március 12, szerda

Lesznek díjugrató és díjlovas versenyek, valamint március 15.-e alkalmából huszárfelvonulásokat is lehet majd látni országszerte.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük.


Díjugratás

14-16-ig a fedettpályás Bajnokság Döntője lesz (5-6-7 éves minősítő verseny) Kaposváron.

Díjlovaglás

15-én lesz Székesfehérvárott a II. Havens Téli Kupa Döntõje a Kunos lovardában.

Otthon maradóknak

Legendás lovasokat mutatnak a Duna televízióban március 14-én pénteken 15:10-kor.

15-én szombaton 9:30-től az MGM műsorán Lovaskatonákat vetítenek: 1863 áprilisában Marlowe ezredes azt a parancsot kapja, hogy három lovasszázaddal hatoljon be 500 km mélyen az ellenséges Konföderáció területére, és közben minél több vasútvonalat tegyen használhatatlanná. A rendkívül veszélyes küldetést erőltetett menetben kell végrehajtani. A fanatikus ezredest kizárlólag a cél elérése érdekli, emberei sorsa egyáltalán nem. Ezért már az indulás pillanatától kezdve éles ellentét alakul ki közte, és a csapat orvosa, Kendall őrnagy között.

Az első világháború során az ausztrál elit lovasság megpróbálja bevenni a törökök által védett beershebabi erődöt. A lovasságot az angolok irányítják, amely elviselhetetlen feszültséget szül a sereg katonái között. A tábori életet, a megpróbáltatásokat, az emberfeletti küzdelmeket és a legyőzhetetlen honvágyat négy bátor katona sorsán keresztül mutatja be a film. A csata erőteljes, csak a legjobbak maradhatnak életben. Az ausztrál könnyűlovasság (The Lighthorsemen) - színes magyarul beszélő ausztrál háborús filmdráma. Film+, március 18 kedd, 12:25.

Március 19-én szerdán, 10 órai kezdettel a Lovas Kalandok 7, majd 8.-ik epizódját vetítik az Animal Planeten.

Minden idők egyik legnagyobb katonai tévedéseként vonult be a történelembe, de mégis, mi történt valójában a balaklavai csata idején a könnyűlovasság híres támadásakor? A Viasat History ennek jár utána 19-én szerdán este 10-től.