Nyitólap > Ajánló >

Heti programajánló

2008 június 13, péntek

Családi lovasnap fertődön, piliscsabán, nyitott lovardák országszerte, természetes lókiképzés Pilisjászfalun. Lesz program bőven a hétvégén.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük.


II. Fertődi Családi Lovasnap

A tavaly hagyományteremtő szándékkal először rendezte meg a Fertődi Fiatalok Egyesülete ezt a programot. A sikeren fellelkesülve idén a rendezvény a tavalyi esemény mintája alapján készülnek, de számos új elemmel és különlegességgel is bővül a program.

Lesz amatőr lovas ügyességi verseny, lovas gyorsasági verseny, és műbika rodeó verseny is. A részletes programot itt találhatja.

Piliscsabai lovas napok

Rengeteg verseny, baranta bemutató, táncház és lovasbál várja az érdeklődőket junius 14-én és 15-én Piliscsabán. Kézműves bemutatók, patkókészítő és patkoló kovács, lószerszám készítő bőrdíszműves, indián tábor építés és bemutató, lószőrékszer készítés, vadállatok bemutatója, solymász, állatsimogató, játszóterek várják a látogatókat. A részletes programot erre találja.

Golden Wheel Cup, Vecsés

Péntektől vasárnapig Vecsésen rendezik meg a világ három legrangosabb fogathajtó Világkupa versenyének egyikét. A részletes programot itt találja.

Nyitott lovardák

Lassan végéhaz közeledik a rendezvény, de most hétvégén még Sopronban, Kupovárott, Bábolnán, Zalaszentlászlón, Kétvölgyben, valamint Vácrátóton tartank nyílt napokat.

Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy szíves figyelmükbe alánljuk Nyitott lovarda keresőnket, ahol megtudhatja a részleteket is.

Natural Horsemanship - természetes lókiképzés

Sárffy Tamással lesz Sa Natural Horsemanship tanfolyam Pilisjászfalun június 13-14-15-én. Erről többet itt tudhat meg.

Otthon maradóknak

Június 14-én szombaton reggel 8-kor a Duna II. Autonómián Kun lovak honfoglalását mutatják. A film a kazahsztáni vadlovak Magyarországra történő szállításáról és a Székesfehérvár közelében lévő kun skanzen létrehozásáról szól.

14- én és 15-én 12:05-től és 15:30-tól Horselandot adnak a Minimaxon, amit nálunk csak egyszerűen Horseland Lovasklubra magyarítottak szellemes szinkronkészítőink. A történet dióhélyban: messze, egy lenyűgözően szép vidéken, van egy hely, amelyet úgy hívnak Horseland Lovasklub, zöld legelőkkel és rengeteg hegyi ösvénnyel, az erdőn keresztül. Három 11-12 éves kislány és egy velük egykorú kisfiú kalandjait követhetjük figyelemmel. Hamar a legjobb barátokká válnak miközben mindent megtanulnak a lovakról és a lovászkodásról: az idomítás bonyodalmait, a díjugratás izgalmait (és bukásait) és az állatok gondozását. Találkozni fogunk egy elkényeztetett testvérpárral és egy idősebb fiúval, aki mindig rosszban sántikál. De ami igazán különlegessé teszi a Lovasklubot, az állatok különleges képessége. A lovak és az istálló körüli állatok mind tudnak beszélni. Legalább is egymással.