Nyitólap > Ajánló >

Konferencia: Díjhajtás, ahogy azt a bíró látja

2008 január 14, hétfő

Nemzetközi konferenciát rendeznek január 19-én és 20-án Ászáron, az Id Jámbor Vilmos Fogathajtó Központban fogathajtó versenyzők, versenybírók és érdeklődők részére.


Előadók

Diana Brownley Nemzetközi fogathajtó bíró, számtalan világrendezvény főbírója, az FEI Fogathajtó szakbizottságának tagja, a 9-es sz. díjhajtó program kidolgozásáért felelős személy. Dr Franz Vetter, Nemzetközi fogathajtó bíró, számtalan világrendezvény főbírója, valamint Borka József, Nemzetközi fogathajtó bíró, számtalan világrendezvény főbírója, a Magyar Lovasszövetség Fogathajtó Szakbizottságának tagja.

Részvételi díj

10.000Ft mely tartalmaz 3 meleg étkezést.

Program

A nemzetközi versenyeken alkalmazott bírálati gyakorlatok elemzése, útmutatás a maximális díjhajtó produkció eléréséhez. Különböző bírói döntések és elvárások megvitatása, felkészülés a világbajnokság és a nemzetközi versenyek díjhajtó produkciójára, és annak bemutatása. Vita a bemutatás pont körül, iránymutatás a lehető legtökéletesebb bemutatáshoz. A vitában meghívott kocsigyártó és szíjgyártó is részt vesz.

Minden résztvevő hozhat magával video felvételeket és bírálati lapokat, melyek a vendégek vezényletével kiértékelésre kerülnek. Ez tartalmaz egy állapot elemzést, és a javulás irányába vezető út kutatását.

Gyakorlati bemutató

Ez a program időjárás függő, amennyiben az időjárás lehetővé teszi akkor a szóban elhangzottak gyakorlati bemutatására is sor kerül az ászári lovaspályán.

Az egyesfogat helyzete Magyarországon

Nyílt vita a magyar egyesfogathajtás jelenéről és jövőjéről. Ezen a vitán minden 2007-ben, 2008-ban licencel rendelkező versenyző , szakvezető és bíró vehet aktívan részt.

Jelentkezni emailben a cai-a.kisber@freemail.hu címen, vagy telefonon a 06205836605-as számon lehet. Amennyiben előre nem jelentkezik, akkor a szervezők nem tudják garantálni a részvétel. Amennyiben jelentkezik, azzal köteleséget vállal a részvételi díj kifizetésére.