Nyitólap > Hírek >

A ló ünnepe - 2. nap

2008 október 16, szombat

Az Equifest – A ló ünnepe rendezvény első nagyközönség-napján fellépett többek között Sasvári Sándor színész-énekes-lovas, az Equifest kiállítás arca Páska Ildikó és a voltizs válogatott, volt lovagi torna és Pas de deux verseny is.


A Hungexpo Zrt. hagyományteremtő szándékkal Objektívvel–szubjektíven fotópályázatot hirdetett, melynek ünnepélyes eredményhirdetésére is az eseményen került sor.


Díjátadó - Fotó: Hungexpo

A zsűri döntése alapján a megújult Hungexpo Budapesti Vásárközpontról készített alkotásáért Steiner Gábor (euroastra.hu) nyerte meg az első díjat, a beküldött sorozat magas színvonalát emelték ki a pontozók. Második lett Bohanek Miklós (Szabad Föld), harmadik Földi Imre (MTI) egy-egy képe.

A zsűri Orosz Pétert (Pannon Lapok Társasága) és az egykori világbajnok öttusázó, Madaras Ádámot (sportfm.hu) különdíjjal jutalmazta.

Este pedig lezajlott a Cadre Noir de Saumur első fellépése a G pavilonban.

Vasárnapi ajánló

Az Equifest – A ló ünnepe vasárnap is színes és izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. Délelőtt 11 órakor az országos gyermekrajz pályázat díjátadására kerül sor, délután pedig a francia Cadre Noire de Saumur gálaműsorát tekintheti meg a nagyközönség. A francia előadást a hazai lovasélet hírességeinek bemutatója kíséri.