Nyitólap > Hírek >

Idén is nyitott lovardák

2008 február 29, péntek

2008-ban negyedik alkalommal kerül megrendezésre a nyitott lovardák programsorozat. Az április közepétől a nyári szünet kezdetéig tartó rendezvény célja, hogy a lehető legtöbb érdeklődővel megismertesse a lovaglás szépségeit, ezzel növelje a lovassportok népszerűségét és a lovasok számát.


A rendezvény lényege, hogy a résztvevő lovardák, előre meghirdetett időpontban/időpontokban ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, illetve adottságaiknak megfelelően egyéb lovas és szabadidős programokat szerveznek az odalátogatók számára. A programsorozatot a országos és helyi médiák bevonásával hirdetjük meg, hogy minél többen szerezzenek tudomást a nyílt napokról. A részvételt előzetes telefonos, vagy internetes regisztrációhoz kötjük, hogy a lovardák megfelelően felkészülhessenek a várható látogatói létszámra.

A programban való részvételért a lovas létesítményeknek részvételi, regisztrációs, vagy egyéb díjat nem kell fizetni. Mindenki a saját munkájával, idejével járul hozzá saját létesítménye, ezen keresztül pedig a lovassportok népszerűsítéséhez, míg a központi szervezés széleskörű, ingyenes média megjelenést tesz lehetővé.

Ha önnek lovardája van, és szeretne csatlakozni a programsorozathoz, a részvételi szándéknyilatkozatot március 10-ig a matur kukac lovasok.hu e-mail címre, vagy a +36 1 267-0171 faxszámra küldjék el.