Nyitólap > Hírek >

Újra nyitott lovardák

Lovarda kerestetik

2009 március 21, szombat

2009-ben is lesznek nyitott lovardák. Ha Önnek van lovardája, és szeretne részt venni a lovaglás népszerűsítését szolgáló programsorozatban, jelentkezzen most!


2009-ben ötödik alkalommal is megrendezik a nyitott lovardák programsorozat. A május elejétől a nyári szünet kezdetéig tartó rendezvény célja, hogy a lehető legtöbb érdeklődővel megismertesse a lovaglás szépségeit, ezzel növelje a lovassportok népszerűségét és a lovasok számát.

Hogyan működik?

A programban résztvevő lovardák előre meghirdetett időpontokban ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, illetve adottságaiknak megfelelően egyéb lovas és szabadidős programokat szerveznek az odalátogatók számára. A programsorozatot a országos és helyi média bevonásával központilag hirdetik, így a résztvevő lovardák ingyenreklámhoz jutnak. A részvételt előzetes telefonos, vagy internetes regisztrációhoz kötik, hogy a lovardák megfelelően felkészülhessenek a várható látogatói létszámra.

Tavaly 40-nél is több lovarda vett részt a programban, az ország minden pontjából.

A programban való részvételért a lovas létesítményeknek részvételi, regisztrációs, vagy egyéb díjat nem kell fizetni. Mindenki a saját munkájával, idejével járul hozzá saját létesítménye, ezen keresztül pedig a lovassportok népszerűsítéséhez, míg a központi szervezés széleskörű, ingyenes média megjelenést tesz lehetővé.

Részt venne?

Küldje március 31-ig a részvételi szándéknyilatkozatot a nyitottlovardak@gmail.com e-mail címre, vagy faxolja a 06 1 267-0171-es számra.