Nyitólap > Hírek >

Világrekord, s ami mögötte van

2007 december 13, csütörtök

A Lázár fivérek és a Rippel Brothers - két, külföldön is jól csengő név. Az előbbiek a lovassportban, utóbbiak az extrém akrobatikában építettek jól eladható márkát, a hétvégén pedig az is kiderült, mire képesek, ha egyesítik erőiket.


"Zoltán megfenyegetett: ha még egyszer azt mondom, hogy szekér, nincs rekord" - nevet Rippel Ferenc a kocsin állva, és a szponzoros pólóját a szarvasbőr betétes, feszülős feketére cseréli. A Rippel fivérek a hétvégi Lovas Világkupán kifogyhatatlan jókedvvel és az érdeklődők iránti nem szűnő kedvességgel készülődtek a Papp László Sportaréna hátsó traktusaiban a szombat esti show-ra: a Lázár fivérekkel előadott produkcióra. Mert amióta egy testvéreket felvonultató műsorban megismerkedtek, és megállapították, hogy a maguk módján mindannyian őrültek, egyfolytában valami közös munkán törték a fejüket. A mutatvány pedig adta magát: a Rippel fivérek vonat, kamion és helikopter után ezúttal a lovak erejével vontatott szerkezeten készültek emelő erőszámot bemutatni.

A rekordkísérlet előkészítéséről és végrehajtásáról írt beszámolót olvashatnak a HetiVálasz ma megjelent számában, amely teljes terjedelmében a honlapjukon olvasható.