Nyitólap > Ajánló >

Heti programajánló

2008 július 10, csütörtök

Monty Roberts lép fel a Budapest Sportarénában, palotajátékok lesznek Visegrádon, Lovasi napok lesznek, hol máshol, mint Lovason. Versenyek, és képzések is szinesítik a következő egy hét kínálatát.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük.


Monty Roberts a Budapest Sportarénában

Július 15.-én este egy élő legenda jön Budapestre a Papp László Sportarénába, hogy megmutassa, az erőszakmentes hozzállás nemcsak a lovakkal való foglalkozás terén hoz hatalmas eredményeket, hanem a mindennapjainkban, embertársainkkal való kommunikáció során is. A részleteket erre találja.

Jubileumi 10. Lovasi Napok

A Lovasi napok rendezvénysorozat idén július 11-13 között kerül megrendezésre. A Balaton melletti kis településen egész hétvégén zajlik majd az élet. Lesz kirakodóvásár, reneszánsz piac, reneszánsz étkek, pincelátogatás lovaskocsival, és rengeteg gyerekprogram is. Részletek erre.

A programból: Lovasi csata négy hagyományőrző csapat részvételével, alföldi kopjások korabeli bemutatója, ló szépségverseny, koncertek, színdarabok várják az érdeklődőket.

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

Az Úr 2008. esztendejében, július havának második hetében 11-12-13. napján fényes ünnepség veszi kezdetét a visegrádi királyi palotában. Úgy mint 1335-ben, a magyarok királya Károly vendégül látja a csehek királyát és ennek fiát, a morva őrgrófot, a lengyelek királyát, bajvívó vitézeiket és díszes kíséretüket. Érkezik még számtalan nemes Magyarországból és más országokból, hogy tanúi lehessenek a királyok találkozójának és a lovagi tornának. Mint azt a heroldok már jó előre kihirdették, a tornán a legnemesebb, legvitézebb bajvívók vesznek részt, melyre a magyarok vitéz és bölcs királya, Károly és gyönyörű városa, Visegrád szeretettel vár minden érdeklődőt.

Várjátékkeresőnkben pedig megtalálja a részletes programot is.

Natural Horsemanship - természetes lókiképzés

Sárffy Tamással lesz Sa Natural Horsemanship tanfolyam Hortobágyon július 11-13-ig. Erről többet itt tudhat meg.

Veszprém megyei díjugrató bajnokság fordulója

A Pécsely Klára pusztán, a Csikós lovasudvarban, 13.-án vasárnap. A program itt olvasható.