Nyitólap > Ajánló >

Monty Roberts a Budapest Sportarénában

2008 június 17, kedd

Július 15.-én este egy élő legenda jön Budapestre a Papp László Sportarénába, hogy megmutassa, az erőszakmentes hozzállás nemcsak a lovakkal való foglalkozás terén hoz hatalmas eredményeket, hanem a mindennapjainkban, embertársainkkal való kommunikáció során is.


Aki még nem ismerné, a montyroberts.com-on megismerheti életútját.

A program

Lesz lószállítós munka, problémás lovak kezelése és természtesen a csatlakozás (Join up) mikéntjét is elmagyarázza majd Monty.

Mészáros Gyula fogja felkonferálni az eseményt - a szervezők úgy vélik, jelenleg Magyarországon és a térségben ő az egyik igazi megtestesítője az angolban jól ismert horseman kifejezésnek, aki nemcsak jól ismeri, hanem hiszi és alkalmazza is az erőszakmentes lókiképzés minden területét.

Jegyvásárlás

Jegyeket a rendezvényre a TicketA honlapján, vagy a Nagylovas szakáruházban lehet vásárolni. A legdrágább jegy 12 000 Forint, de akik ilyet szereznek, egy extra bemutatót láthatnak Robertstől a fő műsorszám előtt. A többiek este 8-tól élvezhetik a bemutatókat, 9 500 és 6 900 forintos jegyárakon.

Remélhetőleg elkészül Roberts új könyvének magyar fordítása „Lovak az Életemben” címmel, és további Monty Roberts termékek is kaphatóak lesznek a rendezvényen - dvd-k, sapkák, futószárak, és a híres Dually Halter kötőfékek.

Szeretne a lovával együtt részt venni?

További részletekért látogasson el a montyroberts.hu honlapra.