Nyitólap > Ajánló >

Heti programajánló

2008 augusztus 15, péntek

Huszártalálkozó, falunapok, várjátékok, póniklub lovasverseny, lovas táborok várják Önt és családját a következő hét napban.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük.


VADNYUGATI SHOW Debrecen mellett

2008. augusztus 16-17-én a TB-Ranchon bikarodeó, hordókerülés és szlalom verseny időre, marhaterelés és még sok más program várja a látogatókat.

Huszár–Honvéd Találkozó

16.-án és 17.-én Keszthelyen a Sport Kempingben számos lovasprogram, köztük csatabemutató, a belvárosban pedig kirakodóvásár és táncház várja most hétvégén a látogatókat. A programot itt találja meg.

A Florian Csoport lovas akrobata száma Balatonlellén

Az idei balatoni szezon szenzációja a 32. Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany Bohóc Nagydíjával kitüntetett Florian Csoport magyaros temperamentumú, egyedülálló lovas akrobataszáma Balatonlellén, minden este 8 órától tekinthető meg a Magyar Nemzeti Cirkusz jóvoltából. 26 idomított ló élő karusszelje és 100 év után ismét tandem magasiskola-idomítás a porondon. Lenyűgöző produkcióval állnak elő a cirkusz ugróakrobatái Afrikából, a Kenya Boys. A világ legjobb zenebohócai nevettetnek Párizsból, valamint egy komikus jelenet várható egy roppant ügyes kiskutyával a kötélen.

Ellátogat hazánkba a híres Elastic fantastic: koreografikus szaltók a kupolában, lélegzetelállító műsorszám. Közkívánatra ismét a porondon Szandra, az elefánt, és bemutatkoznak a legifjabb Richter porontyok is, hogy bebizonyítsák, valóban színpadra születtek. A több, mint két órás show-t 10 tagú fúvószenekar és Nagy Krisztina énekesnő színesítik.

A Magyar Nemzeti Cirkusz 2008. évi nemzetközi gálaműsora július 7. és augusztus 24. között Balatonlellén látható, minden nap 20 órai kezdettel, a 7-es út melletti cirkuszvárosban.

Információ, helyfoglalás: 20/9354-050

HISTORICA HUNGARIA

Huszárvirtus, Solymászbemutató, Íjászat - Vácrátót önkormányzata a Velo Alapítvánnyal együttműködve az integrációs törekvéseket elősegítő szándékkal tartják 2008. augusztus 16-án Vácrátóton a Velo tanyán a Historica Hungaria című szabadtéri színjátékot. A szervezők reményei szerint az ebben az évben hagyományteremtő céllal először megvalósuló programsorozat méltó kezdete lesz a későbbiekben is létrehozandó nyári játékoknak. A részletes program erre található.

Reneszánsz nap Szerencsen

Egy varázslatos múltidéző délután a reneszánsz korból, lovagokkal, mutatványosokkal, a Company Canario és a Musica profana együttessel. A részletes program erre található.

VI. Füzéri Vár Napok

Perényi Imre Mátyás királynak hűségesküt téve, Füzér várát megtartván mulatságot kíván rendezni. Az Úr 2008. esztendejében Kisasszony (augusztus) havának 15-17. napján Füzéri Vár Napok mulatság lészen.

Ha a részletes programra kiváncsi, azt is megtalálja nálunk.

Győrsági falunap

Győrság Község Önkormányzata és a Győrsági Hagyományőrző és Lovas Egyesület a hagyományoknak megfelelően idén - 2008. augusztus 16-án (szombaton) – rendezi meg a lovas falunapot, melynek részletes programját megtalálja itt.

Natural Horsemanship - természetes lókiképzés

Sárffy Tamással lesz Sa Natural Horsemanship tanfolyam augusztus 15-17-ig a Hortobágyon. Erről többet itt tudhat meg.

Versenyek

A Póniklub tagok számára tartanak regionális minősítő versenyt augusztus 17.-én Pécselyen a Csikós lovasudvarban. A kiírást erre találja meg.

Lovas táborok

Vannak még kiadó helyek a lovastáborokban. Ha érdekli, járjon utána!