Nyitólap > Lovas képzések 2009 > Továbbképzések, tanfolyamok >

Díjlovas bíróképzés és továbbképzés

A képzésre várnak a díjlovaglás iránt elkötelezett bírókat, hogy a bírói szemléletet egységesíthessék, továbbá lovasokat, edzőket, szülőket, hogy jobban megértsék a bírók munkáját. A képzésen lehetőség van elméleti vizsgát tenni azoknak akik új, vagy magasabb bírói minősítést szeretnének elérni.


A szakképzésben való részvétel feltételei

-

A képzés formája

költségtérítéses képzés

A képzés időtartama

2 nap

A képzés főbb témakörei

A képzés fő előadója Victoire Mandl. A tapasztalt osztrák bírónő nemzetközi 4*-os bíró, Ausztriában és az egész világon rendszeresen tart bírói kurzusokat. A képzést videós elemzés és gyakorlati rész is színesíti. A főbb témakörök: összevont bíráskodás, fiatal lovak bírálata, zenés kűr bírálata.

A vizsga szakirodalmát a jelentkezés regisztrálásakor adják meg. A képzésen lehetőség van elméleti vizsgát tenni, azoknak, akik új vagy magasabb bírói minősítést szeretnének elérni.

A képzésre Hillier Orsolyánál lehet jelentkezni a hillier.orsolya kukac t-online.hu email címen, vagy telefonon a +36 30 2302 601-es számon.

Képzések időpontjai 2008-ban

Időpont
Helyszin
Részvételi díj
Jelentkezési határidő
május 1-2. Unikornis Lovarda, Piliscsaba/Pilisjászfalu ( 10 sz. főút 28-as km-nél) 4000 Ft/nap (határidőn túli jelentkezés esetén 6000 Ft/nap) 2009 április 21..