Nyitólap > Lovas képzések 2009 >

Továbbképzések, tanfolyamok

Lovas képzéseken szeretne részt venni? Mellékletünkben összegyűjtöttük a Magyarországon 2009-ban meghirdetett lovas továbbképzéseket. Bíróképzések, terápiák lovaknak, természetes lókiképzés - minden, amivel fejlesztheti tudását.


sportlo.hu összeállítás

Listánk összeállításakor teljességre törekedtünk, de előfordulhat, hogy kimaradt valamelyik iskola, képzési hely. Ha tud ilyenről, írja meg nekünk!

Az itt felsorolt képzéseket csak meghirdették az iskolák - ténylegesen indítani elegendő jelentkező esetén fogják őket. Minden képzési hely esetében megadtunk elérhetőséget, részletes információkkal ők tudnak szolgálni.

Lókiképzés

Honza Blaha edzőtábor

Honza Blaha cseh lovasember, aki európaszerte tart természetes lókiképzés tréningeket.

>>>

Sa Natural Horsemanship

Sárffy Tamás természetes lókiképző módszere. A tanfolyamot elvégzett jelentkező sokkal jobb kapcsolatot fog kiépíteni a lovával, a ló és a lovas közötti összhang javulása miatt olyan dolgok végrehajtására lesz képes, amelyeket korábban nem is gondolt volna.

>>>Bíróképzés

Díjlovas bíróképzés

A képzésre várnak a díjlovaglás iránt elkötelezett bírókat, hogy a bírói szemléletet egységesíthessék, továbbá lovasokat, edzőket, szülőket, hogy jobban megértsék a bírók munkáját. A képzésen lehetőség van elméleti vizsgát tenni azoknak akik új, vagy magasabb bírói minősítést szeretnének elérni.

>>>Edzőtáborok

Tuska Pál és Prutkay Zoltán edzőtábor

Edzőtábor military, díjugrató és díjlovagló szakágakban.

>>>
Lovas továbbképzés a Saumuri Nemzeti Lovasiskolában

Továbbképzés military, díjugrató és díjlovagló szakágakban, legfeljebb 6 fős csoportokban.

>>>

Arthur Kottas-Heldenberg díjlovas edzői továbbképzés

Arthur Kottas 1960 és 2002 között dolgozott a Bécsi spanyoliskolában. 1980-ban nevezték ki – a Spanyoliskola 450 éves fennállása alatt - a legfiatalabb „Oberbereiternek”. Jelenleg az egész lovas világ az erőszakmentes „klasszikus iskola” ma élő legnagyobb alakjának tartja.

>>>

Móczár Éva edzőtábor

Móczár Éva szeretettel vár minden igényes hobbi lovast és versenyzőt aki szeretne elmélyülni az idomító lovaglásban és a díjugratásban.

>>>

Irina Lis edzőtábor

A kétszeres olimpikon, Irina Lis díjlovas edzőtáborai

>>>Egészségügyi képzések

Képességfejlesztő Lovas Terapeuta Képzés

Továbbképzés lovasoktatással foglalkozó, vagy a jövőben ezt tervező jelentkezők számára. Olyan egészséges felnőtteknek illetve gyerekeknek, akik szeretnék az életben adódó feladataikat könnyebben és eredményesebben elvégezni.

>>>