Nyitólap > Lovas képzések 2008 > Továbbképzések, tanfolyamok >

Pata-klinika

Állatorvosok, patkolókovácsok, lótartók és lókedvelők figyelmébe ajánljuk azt az egynapos képzést, amelyet PATA-KLINIKA címmel a nemzetközi hírű német BESW Hufakademie közreműködésével szerveznek Kiskunmajsán.


A képzésben való részvétel feltételei

-

A képzés formája

költségtérítéses képzés.

A képzés időtartama

1 nap

A képzés főbb témakörei

Az egésznapos rendezvény elméleti és gyakorlati részből áll, amelyből mindenki profitálhat:

ÁLLATORVOSOK a terep- és túrakocsizásra és más szabadidős, turisztikai célokra használt lovak patadiagnosztikájához kaphatnak újszerű segítséget, patkolásanatómiai megfontoláso-kat, a pataegyensúly és a patafunkciók megítéléséhez támpontokat.

PATKOLÓKOVÁCSOK számára hasznos lehet a legújabb patkókat bemutató tömör áttekintés, a patamechanikáról, a patkolási és patavédelmi módokról szóló ismeretek elméleti összefog-lalása és gyakorlati bemutatása.

LÓTARTÓK, LÓTULAJDONOSOK eligazítást kapnak a kedvenceik „lába, cipője” körüli gondok esetleg „házi” kiküszöböléséhez, a baj természetének felismeréséhez, a szükséges segítség megválasztásához.

LÓKEDVELŐK és FIATAL FOGLALKOZÁSKERESŐK kedvet és első bevezetést kaphatnak olyan új megélhetési formákhoz, melyekre a jövőben Kiskunmajsán hazai képzéseket tervezünk a BESW HUFAKADEMIE közreműködésével.

Szervezés, jelentkezés, további információk a MÖF Európai Kommunikációs Intézeténél (EKI).

Képzések időpontjai 2008-ban

Időpont
Helyszin
Részvételi díj
Jelentkezési határidő
június 21 Kiskunmajsa 18.750 Ft. Ez a tolmácsolt elméleti és gyakorlati képzést, az oktatási anyagot, az ebédet és az alkoholmentes italt tartalmazza. Május 21.