Nyitólap > Lovas képzések 2008 >

Továbbképzések, tanfolyamok

Lovas képzéseken szeretne részt venni? Mellékletünkben összegyűjtöttük a Magyarországon 2008-ban meghirdetett lovas továbbképzéseket. Bíróképzések, terápiák lovaknak, természetes lókiképzés - minden, amivel fejlesztheti tudását.


sportlo.hu összeállítás

Ön a 2008-ban meghirdetett lovas képzések listáját böngészi. Az aktuális képzéseket ezen az oldalon találja.

Listánk összeállításakor teljességre törekedtünk, de előfordulhat, hogy kimaradt valamelyik iskola, képzési hely. Ha tud ilyenről, írja meg nekünk!

Az itt felsorolt képzéseket csak meghirdették az iskolák - ténylegesen indítani elegendő jelentkező esetén fogják őket. Minden képzési hely esetében megadtunk elérhetőséget, részletes információkkal ők tudnak szolgálni.

Lókiképzés

Monty Roberts képzés itthon

Sokan kérdezték tőlünk Önök közül, hogy Magyarországon hol és hogyan lehet Monty Roberts módszerével tartott oktatáson részt venni. Utánajártunk. >>>

Honza Blaha edzőtábor

Honza Blaha cseh lovasember, aki európaszerte tart természetes lókiképzés tréningeket.

>>>

Nyílt edzés Mészáros Gyulával

A Nyílt edzés és klub délután célja, hogy a nyílt edzés megtekintését követően összegyűlhessen egy kellemes beszélgetésre minden olyan lószerető ember, aki a lovakkal való méltatlan bánásmód bármely formáját ellenzik.

>>>

Sa Natural Horsemanship

Sárffy Tamás természetes lókiképző módszere. A tanfolyamot elvégzett jelentkező sokkal jobb kapcsolatot fog kiépíteni a lovával, a ló és a lovas közötti összhang javulása miatt olyan dolgok végrehajtására lesz képes, amelyeket korábban nem is gondolt volna.

>>>

Victor Fröschl műhely

A program célja, hogy a ló és lovas együttműködési módját, kapcsolatát, kommunikációját feltárja és fejlessze a lovaglás megkönnyítésének érdekében. A három napos program szakágaktól függetlenül alkalmazható elméleti és gyakorlati útmutatást ad hobbylovasok, amatőr és profi versenyzők számára.

>>>Bíróképzés

Díjlovas bíróképzés

A képzésre várnak a díjlovaglás iránt elkötelezett bírókat, hogy a bírói szemléletet egységesíthessék, továbbá lovasokat, edzőket, szülőket, hogy jobban megértsék a bírók munkáját. A képzésen lehetőség van elméleti vizsgát tenni azoknak akik új, vagy magasabb bírói minősítést szeretnének elérni.

>>>Edzőtáborok

Edzőtábor Dallos Gyulával

Díjlovasok, díjugratók, militarylovasok és az idomítás iránt érdeklődők számára.

>>>

Fritz Gaulhofer edzőtábor

Fritz Gaulhofer rendszeresen tart díjlovas edzőtáborokat Hidegség Ilona majorban.

>>>

Gömbös Endre edzőtábor

Edzésjellegü verseny, a Nemzetközi Lovas Szövetség Díjugrató Szabályzata és a Magyar Lovas Szövetség Díjugrató Szabályzata szabályai szerint.

>>>

Jenny Veenstra edzőtábor fríz lovak számára

Jenny Veenstra már gyerekkorában kapcsolatba került velük a fríz lovakkal. Eddigi pályafutása során dolgozott Hollandiában, Japánban, Amerikában és Belgiumban. Jelenleg Tineke Bartels istállójában dolgozik, és nagydíjas fríz ménjével versenyez.

>>>

Pachl Péter edzőtábor

Edzőtábor az idomítólovaglás iránt érdeklődők számára.

>>>
Tuska Pál és Prutkay Zoltán edzőtábor

Edzőtábor military, díjugrató és díjlovagló szakágakban.

>>>


Egészségügyi képzések

Pata-klinika

Állatorvosok, patkolókovácsok, lótartók és lókedvelők figyelmébe ajánljuk azt az egynapos képzést, amelyet PATA-KLINIKA címmel a nemzetközi hírű német BESW Hufakademie közreműködésével szerveznek Kiskunmajsán.

>>>