Nyitólap > Lovas képzések 2008 > Továbbképzések, tanfolyamok >

Victor Fröschl műhely

A program célja, hogy a ló és lovas együttműködési módját, kapcsolatát, kommunikációját feltárja és fejlessze a lovaglás megkönnyítésének érdekében. A három napos program szakágaktól függetlenül alkalmazható elméleti és gyakorlati útmutatást ad hobbylovasok, amatőr és profi versenyzők számára.


Gyorsinfó

Szakképesítés megnevezése:-
Betölthető munkakör:-
Szakképesítés köre:Iskolarendszeren kívüli képzés

A szakképzésben való részvétel feltételei

-

A képzés formája

költségtérítéses szakképzés

A képzés időtartama

3 nap

A képzés főbb témakörei

Victor Fröschl, a világviszonylatban ismert tenyésztő és tréner most közel húsz év tapasztalatát szeretné továbbadni. Meggyőződése, hogy a lovaglás technikájának kimagasló szintű elsajátításához a lovak természetének megértésén keresztül vezet az út. A képzés 3 fő részből áll:

  1. Elméleti rész, ahol Victor Fröshl elmondja azt, ahogy dolgozik, mi az, ami fontos neki csakúgy, mint azt, hogy miként használja a lovaglását úgy, hogy az a ló számára is érthetővé váljon.
  2. Gyakorlati tréning kis csoportokban, a lovasokat többé-kevésbé azonos tudású párokba sorolva. Tehát aktuálisan két lovas dolgozik a pályán, a többiek pedig aktív megfigyelőként vesznek részt.
  3. Videóelemzés minden egyes lovasról.

Victor Fröschl a három napos műhelymunka alatt a ló és lovas közti kapcsolat elemzését és finomítását veszi célba. A tréning során arra törekszik, hogy megismertesse azt a szemléletmódot és módszert, amin keresztül a lovaglás technikai elemei is sokkal eredményesebben fejleszthetőek. A VF Műhely nem szakágspecifikus képzésről szól, hanem a lovakkal való együttműködés mikéntjéről, ezért a részvételi lehetőség független a lovaglási stílusoktól és szakágaktól.

További részletek a www.victorfroeschl.com weblapon.

A képzésre Garab Edit Annánál lehet jelentkezni az info kukac viktorfroschl.com email címen, vagy telefonon a +36 30 9164-724-es telefonszámon.

Tanfolyamok időpontjai 2008-ban

Időpont
Helyszin
február 15-16-17. Kiskunhalas
április 18-19-20. Simonpuszta Lovas SE
május 9-10-11. Dunaharaszti PKN Ranch
május 30-31-június 1. Ópusztaszer, Cseppentő Farm
június 27-28-29. Simonpuszta Lovas SE
július 25-26-27. TB-RANCH, Nyíradony-Tamásipuszta
augusztus 29-30-31. TB-RANCH, Nyíradony-Tamásipuszta
szeptember 12-13-14. Equina Lovasfarm, Ócsa
Jelenleg nincs több időpont. (A képzéseket folyamatosan szervezik országszerte, de csak akkor tervezik meghirdetni, ha a szervező lovardában nem jön össze a létszám.)