Nyitólap > Hírek >

Idén is lesz Equifest

Ló a porondon

2009 június 2, kedd

A lovas cégeknek a kedvezményes bemutatkozás lehetőségét, a látogatóknak látványos előadásokat kínál idén is az Equifest a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2009. november 6. és 8. között. Több mint harmincezer látogatót várnak az egyedülálló programokat is kínáló nemzetközi lovas fesztiválra és kiállításra.


Javában zajlanak az Equifest előkészületei, amely ezúttal is Budapest legszebb vásárközpontjának legújabb és legmodernebb pavilonjában, a G-ben fogadja majd a kiállítókat és a lovak, a lovaglás iránt érdeklődő látogatókat. A szervezők tervei szerint mindenki itt lesz kiállítóként, aki a lovas élethez „szofvert" vagy „hardvert" kínál.

Tavaly Arany Bohóc díjat ért - Idén Richter Flórián előadása lesz a fő látványosság

Bemutatkozhatnak a lovagláshoz, a lótartáshoz, lótenyésztéshez szükséges eszközök, felszerelések, állatgyógyászati termékek gyártói, forgalmazói, a lovasturizmust népszerűsítő irodák, a lovas tanyák, panziók és természetesen a lótenyésztők, kereskedők, ménes telepek, amelyek a hazai és külföldi lófajtákat ismertethetik meg az érdeklődőkkel eladásra szánt lovaik révén.

A tavalyi kiállítás kiemelkedő jelentősége a számos sikeres üzletkötés volt. Elsősorban a lovak, illetve a lovasruházati termékek, a lovas tanyák, panziók kínálata váltotta ki a legnagyobb érdeklődést. Volt olyan külföldi lótenyésztő, aki az Equifest alatt valamennyi lovát sikeresen értékesítette.

A gazdasági válságra tekintettel a szervezők a kedvezményes bemutatkozás lehetőségét is felkínálják. Mindazok, akik legkésőbb szeptember elsejéig bejelentkeznek az Equifest-re, 10 százalékos kedvezményt kapnak.

Az Equifest-et ezúttal is gazdag programok kísérik majd. A nyitónapon elsősorban szakmai előadások lesznek, november 7-én és 8-án pedig világpremiert, valamint izgalmas és látványos bemutatókat láthat a közönség a G pavilon porondján.

A világhírű lovas akrobata, a monte carloi cirkuszfesztivál Arany Bohóc-nagydíjasa, Richter Flórián és társulata mutatja be legújabb, Horse Evolution című produkcióját az Equifest alkalmával a hazai közönségnek.