Nyitólap > Ajánló >

Heti programajánló

2008 január 9, szerda

Mit ajánlunk a jövő hétre? Lovas fórumot Nagyvárzsonyban, lovas szánkózást Ausztriában, sok-sok lovas TV műsort a nappaliban.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük. (Köszönjük az észrevételt, javítottuk az email címet egy olyanra, amin el is lehet érni minket.)

Lovas Fórum a balaton-felvidéki lovas turizmus jövőjéről

Tavaly megalakult a Leader program keretében a Balaton-felvidéki Akciócsoport a Közép-Dunántúli Régióban, Veszprém megyében. Most fórumot szerveznek, melyen ötleteket várnak a programjukhoz 2008. január 15.-én 16.30-kor Nagyvázsonyban, a Művelődési Házban.

Részletek erre.

Lovas szánkózás Salzburgban

Csendes varázslat keríti hatalmába a jól betakart utasokat, miközben lovas szán fut velük a téli táj útjain. Ha kedélyes fogadó az úticél, társas kirándulásnak is ideális. Részletek erre.

XENOPHONIA

Január 19-én 18 órától a Xenophonia Lovas Show keretein belül lovasokat engednek be a Jég és Rendezvény Centrum küzdőterére. Ez ugye az újpesti műjégpályát jelenti Káposztásmegyerett. Az egykor jeges talajt homok váltja fel, az adott programhoz illeszkedve, hogy ellephessék a teret az íjászok, huszárok, kaszkadőrök, vagy a lovas ugró bemutató lovasai. A remek hangulatról és a látványról többek között Sasvári Sándor, Koltai Polly és csapata, Kassai Lajos lovasíjász és csapata gondoskodnak. Erre a rendezvényre hamarosan még visszatérünk, addig is érdeklődni itt lehet.

Otthon maradóknak

Legendás lovasokat mutatnak a Duna televízióban január 13-án vasárnap 15:30-kor.

Az Animal Planeten a lovassport szerelmesei - bizonytalan élet című epizódot vetítik 9-én és 16-án szerdán, 10 órai kezdettel, utána pedig fél 11-től a Lovas Kalandok 8.-ik epizódja következik.

Január 13-án vasárnap 10:30-as kezdettel Lovasvilág a BBC World-ön.

Messze egy szép vidéken van egy hely, a Horseland Lovasklub, zöld legelőkkel és hegyi ösvényekkel, az erdőn keresztül. Három 11 éves kislány és egy velük egykorú kisfiú kalandjait követhetjük végig a Minimaxon, január 18.án pénteken, 19:05 órai kezdettel.