Nyitólap > Ajánló >

Heti programajánló

2008 március 5, szerda

A héten lesz lovas tájékozódási, fedeles díjugrató és díjlovas verseny. Tévét is lehet nézni, és jelentkezni is lehet a nyitott lovardák programsorozatba.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük.

Sümeg kupa Lovas Tájékozódási Verseny

A Veszprém Megyei Lovas Szövetség kiírt bajnoki fordulója lesz 8-án és 9-én, tipikus közép-európai tereenp, többnyire szálerdőben, részletgazdag finom domborzattal. Egyéni és páros verseny is lesz.

Nevezési díj: 5.000 Ft. /fő (kettő napra), 1 napra 3.000.-Ft/fő. A rajt tervezett ideje 10 óra mindkét nap. A versenyre hozott saját lovak részére az előirt orvosi könyv kötelező, mely igazolja a kötelező védőoltásokat és a ló azonosítási adatait.

Nevezési cím és további információk: Capári Róbert 8330 Sümeg, Vároldal u. 5. Telefon/fax: +36 87 550-087, e-mail: varistallo@lovasiskola.axelero.net

Díjugratás

Március 8-án és 9-én fedeles verseny lesz székesfehérvárott a Kunos lovardában.

Díjlovaglás

Március 8-án és 9-én fedeles verseny lesz Kaposváron.

Otthon maradóknak

15-én szombaton 9:30-től az MGM műsorán Lovaskatonákat vetítenek: 1863 áprilisában Marlowe ezredes azt a parancsot kapja, hogy három lovasszázaddal hatoljon be 500 km mélyen az ellenséges Konföderáció területére, és közben minél több vasútvonalat tegyen használhatatlanná. A rendkívül veszélyes küldetést erőltetett menetben kell végrehajtani. A fanatikus ezredest kizárlólag a cél elérése érdekli, emberei sorsa egyáltalán nem. Ezért már az indulás pillanatától kezdve éles ellentét alakul ki közte, és a csapat orvosa, Kendall őrnagy között.

Legendás lovasokat mutatnak a Duna televízióban március 14-én pénteken 15:10-kor.

Március 12-én szerdán, 10 órai kezdettel a Lovas Kalandok 5, majd 6.-ik epizódját vetítik az Animal Planeten.