Nyitólap > Ajánló >

Heti programajánló

2008 augusztus 8, péntek

Lovas akrobaták, western show, várjátékok és poni klub minősítő verseny várja Önöket a következő hét napban.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük.


A Florian Csoport lovas akrobata száma Balatonlellén

Az idei balatoni szezon szenzációja a 32. Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany Bohóc Nagydíjával kitüntetett Florian Csoport magyaros temperamentumú, egyedülálló lovas akrobataszáma Balatonlellén, minden este 8 órától tekinthető meg a Magyar Nemzeti Cirkusz jóvoltából. 26 idomított ló élő karusszelje és 100 év után ismét tandem magasiskola-idomítás a porondon. Lenyűgöző produkcióval állnak elő a cirkusz ugróakrobatái Afrikából, a Kenya Boys. A világ legjobb zenebohócai nevettetnek Párizsból, valamint egy komikus jelenet várható egy roppant ügyes kiskutyával a kötélen.

Ellátogat hazánkba a híres Elastic fantastic: koreografikus szaltók a kupolában, lélegzetelállító műsorszám. Közkívánatra ismét a porondon Szandra, az elefánt, és bemutatkoznak a legifjabb Richter porontyok is, hogy bebizonyítsák, valóban színpadra születtek. A több, mint két órás show-t 10 tagú fúvószenekar és Nagy Krisztina énekesnő színesítik.

A Magyar Nemzeti Cirkusz 2008. évi nemzetközi gálaműsora július 7. és augusztus 24. között Balatonlellén látható, minden nap 20 órai kezdettel, a 7-es út melletti cirkuszvárosban.

Információ, helyfoglalás: 20/9354-050

VADNYUGATI SHOW Debrecen mellett

2008. augusztus 16-17-én a TB-Ranchon bikarodeó, hordókerülés és szlalom verseny időre, marhaterelés és még sok más program várja a látogatókat.

Középkori forgatag Diósgyőrben

Diósgyőr vára Nagy Lajos korában a király kedvenc tartózkodási helye, Zólyom és Buda mellett királyi székhelye volt. A vár XIV. századi fénykorát eleveníti fel az egész hétvégén zajló középkori fesztivál: kereskedők, kóbor lovagok, kolduló barátok, kikapós szépasszonyok élik hétköznapjaikat; zenészek, mutatványosok, vásári komédiások harsány világában szorgoskodnak a mesteremberek. A látványos középkori forgatag az egész családnak kitűnő szórakozást ígér. A részletes program erre található.

Gödöllő kastélynapok

2001 augusztusában került először megrendezésre a Barokk Kastélynapok elnevezésű rendezvénysorozat. Az idei évben folytatva ezt a hagyományt, immáron 8. alkalommal ismét különleges programokkal várják az érdeklődőket. Korhű jelmezbe öltözött komédiások és igényes portékáikat kínáló vásárosok forgataga mind a 18. századi barokk ünnepségek hangulatát idézi.

Ha a részletes programra kiváncsi, azt is megtalálja nálunk.

Barokk Esküvő Történelmi Ünnepi Játékok

Győrben rendezik meg az eseményt, melynek részletes programját megtalálja itt.

XIII. Végvári Napok Sümegen

Az elmaradhatatlan Kosztümös Történelmi Fesztivál és Végvári forgatag a Dunántúl egyik legszebb Középkori várában és a Várbirtokon. Vásározók, mutatványosok . A korhű ruhában érkezők kedvezményt kapnak.

Részletek a várjáték keresőnkben.

Natural Horsemanship - természetes lókiképzés

Sárffy Tamással lesz Sa Natural Horsemanship tanfolyam augusztus 15-17-ig a Hortobágyon. Erről többet itt tudhat meg.

Versenyek

A Póniklub tagok számára tartanak regionális minősítő versenyt augusztus 17.-én Pécselyen a Csikós lovasudvarban. A kiírást erre találja meg.

Lovas táborok

Vannak még kiadó helyek a lovastáborokban. Ha érdekli, járjon utána!