Nyitólap > Ajánló >

Heti programajánló

2008 április 30, szerda

Betyártoborzó Ópusztaszeren, díjugrató világkupa kiskunhalason, nyitott lovardák szerte az országban, Sárffy Tamás Natural Horsemanship képzése várja önöket a héten.


Tud lovas programról, amiről mi nem? Esetleg Ön is szervez ilyesmit? Kérjük írja meg nekünk, és mi megjelentetjük.


Betyártoborzó

Betyárpróba, lovasviadal, Rózsa Sándor korabeli főzőcske, pásztorszállás építés: május első hétvégéjén Betyártoborzó címmel szerveznek kétnapos hagyományőrző rendezvényt az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. További részleteket itt talál.

Díjugrató Világkupa Kiskunhalason

Május 1. és 4. között 12 nemzet lovasai, köztük a teljes hazai élmezőny találkozik a Nemzetek Díja és Díjugrató Világkupán Kiskunhalason. Részletek

Nyitott lovardák

A hétvégén az Akadémia Lovas Iskola, a Belegrádi Shagya arab lovak, a Capári Lovasiskola, a Cavallo Lovarda, az Európai Lovassport Egyesület, a Hétkúti Lovaspark, a Kisbábolna Lovas Klub, a Lópofa Lovarda, a Monarchia Panzió és Lovasközpont, a Nádormajor Lovasiskola, a Piliscsabai Cserkészetet és Lovassportot Támogató Egyesület, a Szarkavári Lovasklub, valamint a Tamarix Lovasudvar tart nyílt napot.

Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy szíves figyelmükbe alánljuk Nyitott lovarda keresőnket, ahol megtudhatja a részleteket is.

Natural Horsemanship - természetes lókiképzés

Viktor Fröshl műhely lesz május 9-11 között Dunaharasztiban, Sárffy Tamással lesz Sa Natural Horsemanship tanfolyam Kisrozvágyon május 2-4-ig. Erről többet pedig itt tudhat meg.

Otthon maradóknak

Május 5.-én hajnalban 4:05-től a Spektrumon Csatalovakról szóló dokumentumfilmet vetítenek: A sorozat négy történelmi kor harci módszereit vizsgálja: miként használták a különféle hadseregek a lovat, a lovasságot? Ez a fegyvernem ugyanúgy alakult, fejlődött az évezredek során, akár a többi.

Horseland lovasklub lesz a Minimaxon május 1.-től 7.-ig, hétköznap 09:00, 12:30 és 19:30-as kezdetekkel, hétvégén pedig 12:30-től és 16:00-tól.

IV. Nemzetközi Díjugrató Lovasversenyt közvetíti május 8.-án 21:00-tól a Főnix TV és a Hálózat TV.

Az eurosporton május 3.-án 18:45-tól a Lovas Világkupát közvetítik a Svédországi Göteborgból.

A Sport1-en május 1.-én 16:30-kor, 3.-án 2:45-től, 4.-én 10:30-tól Lovastorna közvetítést adnak.

Május 3.-án 20:30-tól, és 4.-én 12:30-tól a BBC World-ön Lovasvilág.