Nyitólap > Hírek >

Legnépszerűbb írásaink

Mit olvastak Önök 2008-ban?

2008 december 29, hétfő

Az év vége a visszatekintés ideje. Mi megnézzük, mely írásainkat szerették Önök a legjobban. Íme a tíz legnépszerűbb.


Olvasta a lista elejét is? Ha még nem, kattintson!

5: Lótetemek mindenhol

Tavasszal hatalmas botrány volt Angliában, amikor egy vidéki farmról több, mint 100 lesoványodott lovat és szamarat kellett kimenteni az állatvédőknek. Az ügy most jutott bírósági szakaszba, és a bírók nyilvánosságra hozták, hogy mivel szembesültek az RSCPA munkatársai, amikor megrohanták a farmot.

A felvételen látottakat úgy kommentálta a farm tulajdonosa, hogy "ha ennyi lovad van, természetes, ha néhány így jár".

>>>

4: Pakisztán táncoló lovai

Távoli népek érdekes szokásai megragadják az Önök fantáziáját - a pakisztáni táncoló lovakról szóló írásunk egyik bizonyítéka ennek.

>>>

Következzenek végül a dobogósok:

3: Egy spanyol hagyomány

Az önök ítélete szerint bronzérmet nyert egy másik távoli nép másik érdekes szokása: az észak-spanyolországi lósörénnyírás ünnepe.

>>>

2: Elhagyott lovak Romániában

Tavaly év végén román kormány a számos balesetért felelős lovas kocsiknak megtiltotta az országos közúthálózat használatát. Az idei év elején gazdátlan lovak kószáltak szerte az országban. Év végére pedig második legolvasottabb írásunk lett az erről szóló cikkünk.

>>>

1: Egylóerős autó

Aranyérmesünk a technika csodája, az iráni tudósok által létrehozott természetes autó, illetve persze a róla szóló írásunk lett. A jármű motorja egy ló, és 80 kilométeres óránkénti sebességre képes. De inkább olvassa el Ön is!

>>>