Nyitólap > Hírek >

Legnépszerűbb írásaink

Mit olvastak Önök 2008-ban?

2008 december 29, hétfő

Az év vége a visszatekintés ideje. Mi megnézzük, mely írásainkat szerették Önök a legjobban. Íme a tíz legnépszerűbb.


Ebben a listában természetesen nem szerepelnek a különböző programajánlóink, sem pedig olyan írásaink, mint a Nemzeti Vágta vagy az Equifest programja, amik rengeteg olvasót vonzottak ugyan, de nem hagyományos cikkek.

10: Veszélyes pályán

Kedves Olvasóink, Önöket különsen foglalkoztatja a lovastusa, illetve annak biztonságos lebonyolítása. Minden évben tucatnyi ló pusztul el versenyeken, mert az akadályon, és eltöri a lábát. Milyen akadályok a legveszedelmesebbek, és hogyan lehet csökkenteni a kockázatot?

Az erről szóló cikkünket érdeklődésük listánk tizedik helyére juttatta.

>>>

9: Lovagló oroszlán

A kilencedik helyen egy hamisíthatatlan bulvárcikkünk landolt, ami a kínai állatidomítás legújabb csodáját, a lovagló oroszlánt mutatta be Önöknek. Kis szépséghibája a produkciónak, hogy nem egy cirkuszban, hanem egy állatparkban szórakoztatják ezzel a közönséget.

Hiába, más kultúra.

>>>

8: Költészet, érzelem és humor

Nyolcadik legnépszerűbb írásunk Jean-François Pignon életéről és munkásságáról szólt, aki a decemberben Magyarországon is fellépett, méghozzá a Budapest Sportarénában a lovas világkupán.

A cikk helyezése azért sem meglepő, mert gyakorlatilag máig ez az egyetlen magyar nyelvű írás az interneten a művészről.

>>>

7: Második esély

Önök szeretik a szomorú történeteket - ezt bizonyítja, hogy amikor beszámoltunk Peggy Sue-nak, egy kéthónapos quarter horse csikónak a balesetéről, illetve, hogy adományokat gyűjtenek a lábprotézise számára, rengetegen elolvasták a cikket.

A művégtagokról szóló másik cikkünk is benne van az első húszban, ugyanúgy, mint a Mentsük meg Cafét írásunk, ahol a Mátracserpusztai lómenhely várta az Önök segítségét.

>>>

6: Végveszélyben

A hazai lóversenyzésről sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy népszerű lenne és nyereséges, nem. Ennek ellenére nagy port kavart a Kincsem-park tervezett bezárása, rengetegen követték nyomon a helyzet alakulását cikkeinken keresztül is.

>>>

Melyik volt 2008 legolvasottabb cikke? Lapozzon, és eláruljuk!